Дейности

Търговия с Натурални Продукти

Основната дейност на нашата компания е създаване и популяризиране на високо качествени европейски натурални продукти, директно от производителя – 100% български пчелен мед, натурални пчелни продукти, тинктури от различни билки, натурални хранителни добавки и чайове. Всички наши продукти са насочени към по-щастлив и по-здравословен начин на живот. Създадохме брандовете Imker Süd и NatürElixier,  като целевата ни категория са немско говорящите страни.

Уеб Дизайн и Реклама

Нашият екип е съставен от опитни специалисти в уеб бранша и рекламата в интернет. Занимаваме се с изработка на различни по вид уебсайтове, рекламни стратегии и цялостно интернет планиране, интернет маркетинг, електронни магазини, цялостен маркетинг, оптимизация на сайтове за търсачки (SEO), оптимизация на сайтове от гледна точка на бързина.  Изработваме уеб сайтове, според специфичните изисквания на клиента. Изпълняваме поетите проекти в срок и държим на коректността. Предлагаме поддръжка и редизайн на всички видове уеб сайтове!

Търговия с Работини облекла

ГЛОБАЛТЕКС е част фирма МГ-Глобал Трейд  ЕООД, България. Специализирана в осигуряване, изработване и търговия на работни облекла, работни обувки и лични предпазни средства. Работните облекла са разработени съгласно нормите за безопасност на труда, валидни в България и Европейския Съюз. Основните тъкани, които се  използват за изработването на работните облеклата, както и за облеклата със специално предназначение  са специфично обработени тъкани от водещи европейски производители. 

Нови Идеи

Ние от МГ-Глобал Трейд сме млад и много амбициозен колектив. Стремим се да се развиваме и да увеличаваме дейностите, с които се занимаваме и очакваме вашите предложения за съвместна работа. Ако имате продукт или услуга, която искате да предложим в нашите платформи в Европа, моля свържете се с нас чрез формата ни за контакт или ни позвънете по телефона. Опишете ни дейността си и ние ще се свържем с вас за да обсъдим вашата идея. Държим на коректното отнощение и сме готови да споделим с вас нашият опит!

НАШИТЕ ПЛАТФОРМИ

KönigElixier

Нашата онлайн платформа в Германия. В нея предлагаме натурални продукти от България, които са с наш бранд!

ГлобалТекс

Нашата онлайн платформа за работни и защитни облекла. Предлагаме голямо разнообразие и каталог с много и различни модели!

Уеб Дизайн

Нашата онлайн платформа, в която передлагаме услуги в сферата на уеб дизайна, рекламата, маркетинга и бизнес стратегиите!

Не губете време

Чрез нас имате възможност да разширите пазара на вашите продукти и услуги. Ако произвеждате продукт и смятате, че може да е интересен на потребителите в Европа, пишете ни. Следвайте инструкциите описани тук и ни изпратете запитване чрез формата ни за контакт!

Опишете ни:

1 –  Дейността си и продуктите, които произвеждате

2 –  Какво количество от даден продукт произвеждате и за какво време

3 – Ако прозивеждате хранителни продукти какви сертификати притежавате

4 – Допълнителна информация по ваша преценка

 

 

Свържете се с нас

Телефон

+359 887 580 233-Whatsapp
+359 898 718 725

Email

info@mg-globaltrade.com