Кои сме ние

МГ-Глобал Трейд ЕООД

Български продукти на Европесйките пазари

Дейности:

Търгвия с натурални продукти, директно от производителите –  натурални пчелни продукти, тинктури, билки, чайове и натурални хранителни добавки!

Други дейности:

Производство на работни и предпазни облекла!

Уеб дизайн и реклама!

МГ-Глобал Трейд ЕООД е създадена през 2019 г. като основната дейност на компанията ни е търговия с натурални продукти, билки, тинктури, хранителни добавки, работни облекла и предоставяне на услуги, като уеб дизайн и реклама. Започнахме нашата дейност с търговия на пчелни продукти на едро, като износът ни е основно за Германия. Развихме добри взаимоотношения с множество фирми, които оцениха качеството на продуктите ни и решихме да създадем онлайн магазин. В него ние предлагаме различни натурални продукти от България и се опитваме да задоволим потребносите на нашите клиенти. Ние винаги сме готови за съвместна работа с производители от България!

Натурални Продукти

Основната дейност на нашата компания е създаване и популяризиране на високо качествени европейски натурални продукти, директно от производителя – 100% български пчелен мед, натурални пчелни продукти, тинктури от различни билки и натурални хранителни добавки и чайове. Всички наши продукти са насочени към по-щастлив и по-здравословен начин на живот. Създадохме брандовете Imker Süd и NatürElixier,  като целевата ни категория са немско говорящите страни.

Работни Облекла

ГЛОБАЛТЕКС е част фирма МГ-Глобал Трейд  ЕООД, България. Специализирана в осигуряване, изработването и търговия на работни облекла, работни обувки и лични предпазни средства. Работните облекла са разработени съгласно нормите за безопасност на труда, валидни в България и Европейския Съюз. Основните тъкани, които се  използват за изработването на работните облеклата, както и за облеклата със специално предназначение  са специфично обработени тъкани от водещи европейски производители. 

Уеб Дизай и Реклама

Нашият екип е съставен от опитни специалисти в уеб бранша и рекламата в интернет. Занимаваме се с изработка на различни по вид уебсайтове, рекламни стратегии и цялостно интернет планиране, интернет маркетинг, електронни магазини, цялостен маркетинг, оптимизация на сайтове за търсачки (SEO), оптимизация на сайтове от гледна точка на бързина.  Изработваме уеб сайтове, според специфичните изисквания на клиента. Изпълняваме поетите проекти в срок и държим на коректността. Предлагаме поддръжка и редизайн на всички видове уеб сайтове!

Продукти

Стремим се да разширяваме гамата от продуктите, които предлагаме. За момента разполагаме с над 1500 различни продукта, които предлагаме в разлини платформи в Европа!

Продажби

За последните месеци успяхме да осъществим над 3000 продажби, като всички продукти са с произход България. Те имат голямо търсене в различните европейски пазари, но най-вече в Германия и Испания!

Партньори

За кратко време успяхме да осъществим контакт и да сключим сделки с над 280 фирми в Европа. Всички те са изключително доволни от продуктите, които им предлагаме!

Продукти

Продажби

Партньори

Изпратете ни запитване 

Телефон

+359 887 580 233-Whatsapp
+359 898 718 725

 

Email

info@mg-globaltrade.com